TOREK 23. 7. 2013:
Ob 6:11 so policisti ormoške Policijske postaje bili obveščeni o kaznivem dejanju tatvini goriva iz delovnega stroja na gradbišču ob ormoški obvoznici.

Ob 7:00 je na Policijski postaji občanka iz Senešcev prijavila, da pogreša svojega očeta, kateri je dementen. Tik preden smo začeli z iskanjem osebe, se je le-ta sam vrnil domov.

Ob 12:16 so bili obveščeni o sporu med sosedi v Mihovcih pri Veliki Nedelji. Prijavitelj je bil napoten na zasebno tožbo glede neurejenih mejnih zadev.

Ob 15:13 se je na Policijski postaji oglasil oškodovanec, kateremu je znanec poslal sporočilo z grožnjami. Prijavitelj je bil napoten na zasebno tožbo.

Ob 19:17 uri so bili obveščeni, da je nekje na območju Miklavža pri Ormožu padel voznik kolesa. Ugotovljeno je bilo, da je voznik kolesa padel na regionalni cesti pred Miklavžem pri Ormožu zaradi snetja verige, pri padcu je zadobil hude telesne poškodbe. Dogodek smo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 20:51 so v naselju Središče ob Dravi ustavili voznika osebnega avtomobila, vozniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal 0,54 ml/l alkohola v organizmu. Vozniku je bil izdan plačni nalog.

Ob 23:05 so v naselju Gomila pri Kogu ustavili voznika osebnega avtomobila, vozniku je bila izrečena prepoved nadaljnje vožnje zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal 1,09 ml/l alkohola v organizmu. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog.

SREDA 24. 7. 2013

Ni posebnih dogodkov

Napoved aktivnosti za četrtek dne 25. 7. 2013:

Ob rednem delu bomo opravljali kontrolo prometa, poudarek bo predvsem na kontroli psihofizičnega stanja voznikov tekom popoldneva pa bomo opravljali meritve hitrosti z mobilnim radarjem.

PRIPRAVILI:
Mitja Tramšek, policist I
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski išpektor II