Najprej se odpravljamo v Središče ob Dravi, kjer praznujejo svoj 62.občinski praznik. Osrednja proslava je bila v soboto.V času občinskega praznika, se v Središču ob Dravi spomnijo tudi žrtev Narodno-osvobodilnega boja. Svečanost pri spomeniku na Trgu talcev je bila v petek točno opoldne.
V Središču ob Dravi pa je minuli teden potekalo tekmovanje v kegljanju s kroglo na vrvici za upokojence. Tekmovalo je 24 ekip.
Med atraktivnimi dogodki v času občinskega praznika v Središču ob Dravi pa je bila tudi prijateljska nogometna tekma med župani Slovenije in Hrvaške. Zanimiv dogodek, ki ga tudi deževen dan ni zmotil…
Potem se bomo odpravili na Svetinje, kjer so minulo nedeljo blagoslovili nov zvonik na tamkajšnjem pokopališču. Domačini menijo, da je zvonik za kraj velika pridobitev.
Ribiška družina Ormož je minulo soboto organizirala čistilno akcijo, ki so se ji pridružile številne ostale ormoške organizacije in društva, letos se je prvič v soorganizacijo vključila tudi krajevna skupnost Ormož.
V Ormoškem mladinskem centru idej ne zmanjka. Tako so minuli teden pripravili tudi predavanje o psih. Predavala je inštruktorica Petra Pleh.
V ormoškem Avtocentru na Hardeku so v nedeljo pripravili Dan odprtih vrat. Dogodek, ki vedno pritegne številne ljubitelje avtomobilov.
Minulo soboto se je na Stanici v Osluševci zbralo okrog 300 mladih planincev. Postojanka na Stanici je bila PRVA, med ostalimi na izletu po Prlekiji…
Učenci devetih razredov OŠ Ormož so pripravili predstavo POZOR – HUDOBE NA DELU. Za starše, prijatelje in znance so jo odigrali minuli četrtek in petek, zbrane dobrodelne prispevke pa hranijo za valeto. V športnem delu oddaje pa boste videli, kako je bilo na rokometnem finalu v Krškem.

Vabljeni k ogledu oddaje nocoj ob 20.uri. ( Ponovitve so v petek ob 10.in 16.uri, v soboto ob 18. uri ter v nedeljo ob 11. in 18.uri. Oddajo pa si lahko ogledate tudi v okviru programa SIP TV in PeTV ter prihodnji teden na tej spletni strani …)