Po osmih letih prizadevanj je projekt „Oskrba s pitno vodo v porečju Drave, ki zajema občine Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž tako daleč, da so v petek, 1.marca 2013 svečano podpisali pogodbo o njegovi izvedbi. Dela bo izvajalo KOMUNALNO PODJETJE ORMOŽ, nadzor pa podjetje PROPLUS iz Maribora. Projekt so oredstavili na tiskovni konferenci.
Na željo pridelovalcev mleka, je Kmetijska zadruga Ormož minuli teden za svoje kooperante organizirala srečanje z Upravo Pomurskih mlekarn. Srečanja se je udeležil predsednik Upravnega odbora Dušan Lanščak in vodja proizvodnje Andrej Horvat. Slišali boste, kaj je povedal predsednik Upravnega odbora Pomurskih mlekarn Dušan Lanščak.
JSKD OI Ormož je v novi sezoni pripravil že tretjo prireditev – in sicer Območno srečanje lutkovnih skupin. Srečanje je potekalo v Domu kulture v Ormožu, udeležile so se ga štiri lutkovne skupine boste videli v nadaljevanju.
Zgodovinsko društvo Ormož je spet pripravilo novo številko Zgodovinskih zapisov. Pravzaprav so tokrat izdali kar dve – deveto in jubilejno deseto številko. Predstavitev je bila v torek popoldne v Beli dvorani grajske pristave:
V nadaljevanju oddaje pa pripravljamo tudi pester pregled zadnjih športnih dogodkov.
Vabljeni k ogledu oddaje na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00 uri. Ponovitve bodo jutri (petek) ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto in nedeljo ob 18.00 uri.
Oddaja pa je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV Ptuj ter TELE M v nedeljo ob 14.00 uri. In na tej spletni strani pod “oddaje”.