Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne
5. 6. 2018, do 7. ure dne 6. 6. 2018 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 5. 6. 2018:
Ob 13:55 uri je policist naletel na prometno nesrečo II. kategorije, v križišču regionalne in lokalne ceste v naselju Krčevina pri Ormožu. V nesreči sta bila udeležena voznica osebnega avtomobila in voznik šolskega avtobusa. Ogled kraja PN je prevzela patrulja iz Postaje prometne policije Maribor.

Ob 17:53 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom, v Ormožu na parkirišču pri stanovanjskem bloku na Vrazovi ulici.

Ob 18:45 uri smo bili obveščeni o napadu psa. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani pes v naselju Središča ob Dravi prišel na ograjeno dvorišče ter tam napadel psa lastnika. O dogodku smo obvestili UVVHR.

Ob 19:44 uri smo bili obveščeni o razlitju gnojnice na regionalni cesti v naselju Savci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do okvare ventila na cisterni za prevoz gnojnice in posledično do razlitja. Voznik je sam poskrbel za zavarovanje vozišča in čiščenje vozišča.

Ob 22:35 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselja Hranjigovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za sredo dne 6. 6. 2018:
– od 4. 6. 2018 do 10. 6. 2018 potekajo aktivnosti policistov z nadzorom v cestnem prometu po ugotavljanju prekrškov, ki so povezani z alkoholom in drogami.
– ob rednem delu bomo izvajali nadzor prometa in ugotavljali hujše cestno prometne kršitve.
PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komandir