Center za socialno delo Ormož od 06.avgusta posluje na novi lokaciji, in sicer na Ptujski cesti Ormož v nekdanji zgradbi Kmetijske zadruge. V novih svetlih in prostornih poslovnih prostorih delo teče veliko lažje in prijaznejše do strank, boste videli v prvem prispevku.
Otvoritve cest so povsod velik praznik. Tako je bilo tudi v Stanovnu, kjer so odprli kar tri odseke v skupni dolžini kilometer in pol.
V ormoškem domu starejših občanov pa v teh dneh potekajo prireditve v okviru 11.praznika jeseni. Prireditve potekajo že od 25.septembra, in bodo zaključile s „smejalno telovadbo“ 29.oktobra, v prispevku pa vas predvsem želimo povabiti na 11.praznik jeseni, ki bo v petek.

V minulem Tednu otroka so si na Osnovni šoli Stanka Vraza pripravili vrsto aktivnosti.
Vsak dan je bilo nekaj zanimivega, med drugim tudi tradicionalni kostanjev piknik s starši.
V nadaljevanju se odpravljamo v Trgovišče. Natančneje na ogled muzejske zbirke BRJAGA – zbiratelja Marjana Horvata, ki navduši vsakogar, ki je vsaj malo dovzeten za tovrstna zgodovinska bogastva.
Etno skupina GUDALO in folklorna skupina KORAJŽA iz osnovne šole Ormož sta se pred kratkim udeležili tradicionalnega mednarodnega festivala kulture v Monoštru na Madžarskem. Za šolarje je nastop na takšem festivalu bil izredno doživetje in prijetna življenjska izkušnja.
Pripravljamo nekaj utrinkov.
Sledijo minute za ljubitelje športa. Med drugim bomo poročali z rokometne tekme Jeruzalem – Trimo Trebnje; zraven pa smo bili tudi na medobčinskem osnovnošolskem krosu, ki ga je letos v sodelovanju z ormoškim atletskim klubom organizirala osnovna šola Središče ob Dravi.

Vabljeni k ogledu oddaje!