Ormoški občinski se je minuli teden zbral na zadnji seji pred dopustom. Seja je minila v znamenju sprememb različnih Odlokov, nekaj jih bomo predstavili v prvem prispevku.
Potem se odpravljamo med gasilce: Prostovoljno gasilsko društvo Hardek letos praznuje 120 let delovanja. Praznovanje, ki je bilo minulo soboto, so združili s 45-tim dnevom gasilcev Gasilske zveze Ormož.
V občini Sveti Tomaž so za zaključek svojega občinskega praznika pripravili slovesno odprtje obnovljene domačije rojaka dr. Stanka Cajnkarja v Savcih. Blagoslovitev je opravil upokojeni nadškof dr. Franc Kramberger…
V ponedeljek je v Beli dvorani Grajske pristave bila slovesna podelitev spričeval letošnjim maturantom ormoške gimnazije. Spričevala je prejelo 21 dijakov.
V priložnostni galeriji Trgovskega centra Holermous je na ogled nova razstava, ki so jo na ogled postavili člani likovnega društva LIKUDO. Razstava je še vedno na ogled, prispevek pa prinaša utrinke z odprtja razstave.
Vokalno-instrumentalna skupina ZLATE RIBICE, ki deluje znotraj Psihiatrične bolnišnice Ormož je svoj poletni koncert pripravila na prostem. Prispevek prinaša nekaj odlomkov.
Sledi prispevek s 24. Evrofesta 2016 v Kopru, kjer so sodelovale tudi ekipe iz Ormoža in Velike Nedelje. Bili pa smo tudi na 8. memorialnem nogometnem turnirju Franca Klemenčiča na Malihvinah v občini Sveti Tomaž…

VABLJENI k ogledu oddaje, nocoj ob 20.uri. PONOVITVE so v petek ob 10.in 16.uri, v soboto ob 18.uri in v nedeljo ob 11. in 18.uri.

Zaradi dopusta bo naslednja oddaja 18.avgusta (ob istem času, na istem programu).