Minuli teden je v Ormožu je enega izmed svojih delovnih dni varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer oddelala v Ormožu. Svoje izsledke je predstavila je ob koncu delovnika predstavila na tiskovni konferenci.

Priprave na volitve potekajo. 05.oktober ni več tako zelo daleč. Občinski odbor Nove Slovenije – krščanskih demokratov je svoj program za volilno obdobje 2014 do 2018 predstavil minuli teden.

V občini Sveti Tomaž imajo nov vrtec. Otvoritev v soboto je tako bila enega večjih dogodkov tod okrog:

Kulturno umetniško društvo Prasila, ki v Središču ob Dravi aktivno deluje od leta 2013, je minuli konec tedna pripravilo „Večer prleške poezije in vina 2014“ – dogodek, ki pomeni tudi eno izmed veselih srečanj pravih Prlekov:
In še v GORICE POD KLOPOTEC. Tako so namreč skupina PORINI PA POČINI oziroma člani KD Klopotec Kog poimenovali srečanje ljudskih pevcev in godcev, ki je 15.avgusta potekalo na Turistični kmetiji Puklavec v Zasavcih.

Oddaja pa prinaša tudi pregled zadnji športnih dogajanj tod okrog.

Oddaja bo na ogled nocoj ob 21.00 uri. Ponovitve bodo v petek ob 10.00 in 16.00 uri, soboto ob 18.00 uri in v nedeljo ob 11.00 in 18.00 uri. Oddajo si lahko ogledate tudi v okviru programov SIP TV in PeTV ter v nedeljo ob 14.45 uri na programu TELE M. Oddaja pa je na ogled tudi na tej spletni strani, pod “oddaje”.