Naslovna fotografija: Muškat otonel, (Foto: Karolina Putarek )

S prvim prispevkom v današnji oddaji bomo obeležili 17.oktiober “Dan boja proti revščini”, s Statističnega urada Slovenije smo si “sposodili” nekaj pretresljivih podatkov, in na ormoškem RK povprašali, kako pomagajo vsem tistim, ki pomoč potrebujejo. Nato se odpravljamo v Senešce, kjer se veselijo treh novih asfaltnih cest, otvoritev pa je bila minulo soboto. Tudi na trgatvi Renskega rizlinga pri Cvetkovih smo bili; pa na prvem koncertu učencev GŠ šole Ormož v Be li dvorani; v Beli dvorani pa je bila tudi otvoritev prve likovne razstave. Razstavlja Milan Brecelj, Ormoža, ki živi v Avstriji.
Potem se odpravljamo med ormoške gasilce, ki so tudi letos imeli veliko čistilno akcijo v svojem gasilskem domu; pa še s Turističnim vlakom Franca Ozmeca smo se popoljali. Minulo soboto ga je predstavil Tomažovčanom.
Za konec pa smo pripravili še pregled zadnjih športnih dogodkov tod okrog.
Oddajo pripravljata Karolina Putarek in Uroš Krstič. Za posnetke sta poskrbela Milan Majcen in Uroš Krstič, za montažo Uroš Krstič in Danilo Ivanuša, z asistenco računalniškega mojstra Zdravka Munda.
Oddajo vodi Barbara Podgorelec.

Barbara Podgorelec v oblačilih butika BiteMyStyle, Zoran Aragovič, Zagreb in s frizuro Frizerskega studija Frizi Ormož (Foto: Karolina Putarek)

Za “pokušino” iz oddaje:

Čistilna akcija v ormoškem gasilskem domu (Foto: Karolina Putarek)

Čistilna akcija gre h koncu .... (Foto: Karolina Putarek)

Na trgatvi pri Cvetkovih ( Foto: Karolina Putarek)

Po trgatvi .... (Foto: Karolina Putarek)

Na otvoritvi razstave likovnih del slikarja Milana Breclja: Od leve proti desni: Nadica Granduč, Jože Granduč, Marta Brecelj - slikarjeva mati, in Ruda Zorjan (Foto: Karolina Putarek)