Naslovna fotografija: Vzodni del ormoškega gradu ( Foto: Karolina Putarek)

V ponedeljek je bila 16. seja Občinskega sveta Ormož. Župan je na dnevni red uvrstil 17 točk dnevnega reda. Pripravili smo kratko poročilo.
Ob svetovnem dnevu Alzheimerjeve bolezni, je društvo za pomoč pri demenci Ormož SPOMINIČA dopoldne pred trgovskim centrom Holermous pripravilo „informacijsko točko“, zvečer pa še predavanje, ki je potekalo v beli dvorani Grajske pristave.
V teku dneva so številni obiskali priložnostno stojnico, pa tudi udeležba na predavanju, je dokazala, da se ljudje o zdravju radi poučijo, boste videli in slišali v naslednjem prispevku.
Območno združenje OZVVS Ormož je v sodelovanju z OZSČ Ormož v blagovnici Mercator v Ormožu postavila razstavo: “Vojaške kape in Ormožani”, boste lahko videli v tretjem prispevku, nato pa se odpravljamo v Benečijo, kamor so se odpravili člani Društva za osteoporozo Ormož.
Društvo za osteoporozo Ormož deluje 10 let in je eno izmed aktivnejših v občini. Razen strokovnih izpopolnjevanj in številnih drugih aktivnosti, si člani privoščijo tudi različne družabne dogodke kot i so izleti in podobno
V grajski pristavi Ormož so na ogled likovna dela slikarke Vide Rajh iz Ormoža in slikarja Ota Žnidariča iz Dobrave. Bili smo na otvoritvi razstave v torek zvečer.
Člani Kluba borilnih veščin Ormož so za svoje člane, ki so se s svetovnega prvenstva v Kickboksu vrnili s štirimi medalijami pripravili poseben sprejem, ki se ga je udeležil tudi župan občine Ormož Alojz Sok. Ureditev primernih prostorov za vadbo so še vedno prioriteta Kluba, je med drugim bilo povedano na sprejemu.
V nadaljevanju oddaje pa se odpravljamo med ostale športne dogodke. Med drugim smo se pogovarjali z Nikom Gabercem, ki se je vrnil s svetovnega prvenstva v radiogoniometriji v Srbiji, zraven pa smo bili tudi na rokometni tekmi med Jeruzalemom Ormož in novomeško Krko.

Vabljeni k ogledu oddaje nocoj ( četrtek ) ob 21.00 uri,
petek ob 10.00 in 16.00, sobota in nedelja ob 18.00 uri.
Oddajo pa si lahko ogledate tudi v okviru programov SIP TV in PeTV ter na programu TELE M v nedeljo ob 14.00 uri.
Oddaja pa bo na ogled tudi na tej speltni strani pod “oddaje”.