Naša današnja oddaja bo v znamenju trgatev, tako, da se najprej odpravljamo na trgatev, ki so jo imeli šolarji skupaj z otroki iz vrtca.
Vrtec in šola na Kogu sta podružnični ustanovi Osnovne šole Miklavž pri Ormožu. Tako so minuli četrtek DAN DEJAVNOSTI imeli tudi na matični šoli. In kot boste videli so tudi miklavški šolarji bili zelo aktivni.
Minuli petek popoldne pa so se otroci iz vrtca Velika Nedelja z vzgojiteljicami in starši odpravili na Turistično kmetijo Sonje Ozmec v Senešce. Karavana je štela lepo število veselih pohodnikov. V prispevku boste slišali, čemu je pohod služil in kako jim je bilo všeč.
Tudi na vinogradniški kmetiji pri Leskovarjevih na Lešniškem vrhu jesenski dnevi potekajo v znamenju trgatev. Obiskali smo jih minuli torek na eni izmed trgatev.
PRVE trgatve v novo zasajenih vinogradih so vedno veliki dogodki. Tako je bilo tudi na PRVI trgatvi v enem izmed novih vinogradov v družbi P&F Jeruzalem, na Maleku.
Med športnimi dogodki v minulih dneh, smo obiskali tekmo futsalerjev Tomaža, ki so se po več kot desetletju uvrstili v PRVO slovensko ligo in tako v elitni druščini v Ljutomeru gostili zasedbo Dobovca. Obiskali smo tudi tekmo 6.kroga PRVE Ptujske lige med Ormožani in Tržcem. Rokometaši Jeruzalema pa so tokrat gostovali v Izoli. Poglejte, kako so se odrezali naši športniki.

Naj vas še spomnimo, da si z oktobrom ob nedeljah zvečer ob 20.uri lahko ogledate oddaje UTRIP ORMOŽA iz ARHIVA. To nedeljo je na vrsti UTRIP ORMOŽA od 27.avgusta 1996, takoj potem pa si boste lahko še ogledali oddajo UTRIP ORMOŽA, 06.08.1996. Gre za dogodke, ki smo jih zabeležili pred več kot 20-timi leti – tako, da si nedeljske večere odslej lahko rezervirate za spomine.

Vabljeni k ogledu nocojšnje oddaje ob 20.uri, jutri ob 10.in 16.uri, v soboto ob 18.uri in v nedeljo ob 11. in 19.uri! Oddaja je na ogled tudi na SIP TV ob petkih ob 10.30 in ob 21.uri.