Danes vas najprej vabimo v Ormoško gimnazijo, v kolikor se ne boste uspeli udeležiti informativnih dni. V ormoški gimnaziji pričakujejo čim več novih dijakov – tako v gimnazijskem kot v programu predšolske vzgoje. Prispevek prinaša predstavitev dela in življenja na gimnaziji.
Od 1.februarja je v Središču ob Dravi spet odprta policijska pisarna. Pisarna bo delovala dva krat mesečno, na obisku smo bili na prvi delovni dan.
V prostorih Društva upokojencev Ormož je v sredo potekalo medgeneracijsko druženje, ki jih v okviru Centra medgeneracijskega učenja pripravljajo enkrat mesečno. Tokrat so se zbrani učili »vozlanja« oziroma »makrameja«. Delavnice je vodila Greta Ivanuša, ki je za TV predstavila delo v delavnicah.
Čas pusta je v teku: tudi ormoški kurenti so v noči iz drugega na tretji februar s »kurentovim« skokom naznanili pomlad. Svoj pohod so začeli ob ribniku, boste videli v prispevku.
V torek zvečer je bila osrednja občinska proslava ob slovenskem kulturnem prazniku, na kateri so podelili 14 nagrad Franca Ksavra Meška zaslužnim na kulturnem področju in eno priznanje za športne dosežke, prisluhnili boste lahko tudi govoru slavnostnega govornika na proslavi Mirka Fekonjo (vodja Gledališke skupine KTV MIKLAVŽ PRI ORMOŽU).
Sledi pester pregled športnih dogodkov. Ustavili se bomo pri rokometu, nogometu in futsalu.

Oddaja bo na sporedu KTV ORMOŽ nocoj ob 20.uri, ponovitve so v petek ob 10.in 16.uri, v soboto ob 18.in v nedeljo ob 11.in 18.uri. Vabljeni k ogledu oddaje!