Včeraj (petek) je bila otvoritev kopalne sezone na ormoškem letnem kopališču. Temperature so pravšnje, kopališče pa lepo urejeno, voda ogrevana…
Kot je znano je nov najemnik kopališča podjetnik Franc Škorjanec, ki je kot edini oddal ponudbo za najem celotnega kompleksa (bazena skupaj z lokalom) in poskrbel, da je kopališče nared za uporabnike in novo kopalno sezono. Kot je povedal župan Danijel Vrbnjak, ki je tudi bil prisoten na otvoritvi, je občina za ureditev kopališča prispevala 34 tisoč evrov, v bodoče pa s kopališčem ne bo imela več skrbi. Za bazenski kompleks z gostiščem bo podjetnik Franc Škorjanec občini mesečno plačeval najemnino v višini 700 evrov in kot pravi, ga na letno kopališče veže precej nostalgije, saj se je tukaj naučil plavati in kot otrok na letnem kopališču preživel veliko lepih trenutkov…, to je pa tudi vzrok, zakaj se je odločil, da sprejme nov izziv, dodaja.
Otvoritev je bila prijetno druženje z glasbo dueta Damjan&Nataša, prve obiskovalce pa je podjetnik tudi pogostil. Toplo petkovo popoldne je seveda v vodo že zvabilo vrsto kopalcev, večina otrok, ki bodo tudi sicer v teku dolgega vročega poletja oziroma počitnic imeli možnost osvežitve kar v domačem okolju. Cene vstopnic so za 20 – 30 odstotkov dražje od prejšnji let, pa kljub temu sprejemljive. Letno kopališče bo odprto vsak dan od 8.00 – 20.00 ure.

VEČ z otvoritve v oddaji UTRIP ORMOŽA, 13. junija ob 20.uri.