Oddaja UTRIP ORMOŽA, nocoj ob 20.uri na programu KTV ORMOŽ prinaša: poročilo s seje Občinskega sveta, obiskali smo Turistično informativni center Ormož, ki se je preselil v nove prostore. Os
Minuli petek so v Zdravstvenem domu Ormož pripravili PETI dan odprtih vrat. Tudi letos je poudarek bil na preventivi in seveda možnosti, da se uporabniki seznanijo s ponudbo zdravstvenega doma v celoti…
Minula sobota je minila v znamenju prireditve ZBUDI SE ORMOŽ, ki so jo letos drugič po vrsti organizirali ormoški študentje, seveda smo se tudi mi prebujali z njimi.
V okviru Tedna vseživljenjskega učenja je likovno društvo LIKUDO organiziralo delavnico risanja, ki je potekala minulo soboto na grajskem dvorišču: V aktivnosti Tedna vseživljenjskega učenja se vključil tudi ormoški vrtec. Organizirali so medgeneracijsko srečanje.
Osnovna šola Ormož je bila organizator medobčinskega tekmovanja »Kaj veš o prometu«, sodelovalo je 16 osnovnošolcev iz štirih osnovnih šol.
V organizaciji JSKD OI ORMOŽ je sredi maja potekalo Območno srečanje odraslih pevskih zborov in malih vokalnih skupin. Nastopilo je 11 zborov oziroma vokalnih skupin.
V športnem delu oddaje se vračamo k prireditvi ZBUDI SE ORMOŽ, v okviru katere je potekalo tudi tekmovanje v rokometu na mivki..

PRIDRUŽITE SE NAM, nocoj ob 20.uri. Takoj po oddaji, ob 21.10 uri bo na ogled še posnetek 14.seje Občinskega sveta Občine Ormož:

Ponovitve oddaje UTRIP ORMOŽA so v petek ob 10.in 16.uri, v soboto ob 18. uri in v nedeljo ob 11.in 18.uri, posnetek 14.seje Občinskega sveta pa si boste lahko ogledali še v petek ob 10.uri in v nedeljo ob 20.uri.