Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne
22. 8. 2017, do 7. ure dne 23. 8. 2017 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 22. 8. 2017:
Ob 8:30 uri so policisti sprejeli prijavo kaznivega dejanja tatvine na območju naselja Senešci, kjer je storilec odtujil gotovino iz stanovanjske hiše. Po zbranih obvestilih bodo policisti podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 17:30 uri so policisti intervenirali v naselju Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je oseba v stanovanjskem bloku žalila drugo oseb in jo verbalno napadla. Zaradi ugotovljenih kršitev je kršitelju bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Ob 19:25 uri so policisti opravili ogled kraja prometne nesreče III. Kategorije, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in voznik motornega kolesa. Vzrok prometne nesreče je bila vožnja z neprilagojeno hitrostjo. Voznik motornega kolesa je v nesreči zadobil hude telesne poškodbe. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Ob 06:10 uri smo opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije oziroma z udeležbo divjadi, na regionalni cesti v naselju Žerovinci.

Napoved aktivnosti za sredo dne 23. 8. 2017:
– od 21. 8. 2017 do 27. 8. 2017 poteka poostren nadzor v cestnem prometu, policisti ugotavljajo v cestnem prometu prekoračitve hitrosti.

PRIPRAVILA:
Franc Lesjak, policist I
in Janko Zadravec, pomočnik komandirja