Iz vsebine jubilejne – 900. oddaje UTRIP ORMOŽA:
900. oddaja prinaša prispevke družabnih srečanj, ki so se v minulih dneh kar vrstila – in če niste bili zraven, si le oglejte nekaj naslednjih prispevkov: Med množičnejšimi dogodki minuli teden je bilo ponovoletno srečanje z županom, ki je potekalo v športni dvorani. Udeležilo se ga je okrog 400 povabljenih:

2. Zdaj pa k tradicionalnim dogajanjem v času Vincekovega… Turistično društvo Podgorci je v soboto pripravilo 17.Vincenkovanje s pohodom. Gre za prireditev, ki se je udeležijo mnogi od blizu in daleč:

3. Niso pa rezali samo na Ritmerku v Kukovčevih, tudi trto v mestnem vinogradu v Ormožu je bilo treba pripraviti na novo vinogradniško sezono. Tako so Občina Ormož, Javni zavod za turizem kulturo in šport v sodelovanju s TKD Miklavž pri Ormožu minulo nedeljo pripravili svojo rez vinske trte. Dogajanje je strogo nadzoroval Martin I. Ormoški, ki je tudi skrbnik mestnega vinograda:

4. Tudi na Kogu smo bili: V okviru prireditev ANTONOVANJE na KOGU 2020, je tudi letos potekala osrednja prireditev z naslovom »Čurkarijada s kulinaričnim razvajanjem«. To je bila že 11.Čurkarijada po vrsti, ki na Kog zvabi vse več obiskovalcev:

5. Oddaja prinaša tudi pester športni pregled.