ROKOMETNA NEDELJA V ORMOŽU:
Trije ormoško celjski obračuni

Pri mlajših selekcijah v Sloveniji težko najdeš večji derbi kot je ormoško celjski. Ne gre le za en derbi, ampak za derbije kar treh selekcij (letniki 1997, 1999, 2000), ki v državi spadajo med sam vrh. Prav na nobeni tekmi zmagovalec ni znan vnaprej in na nedeljsko popoldne lahko znova pričakujemo rokometne predstave, ki bodo navdušile številne ljubitelje rokometa. Na posameznih derbijih Ormožanov in Celjanov se je znalo zbrati preko 300 gledalcev in tudi tokrat bo številka kljub nedelji znova precej visoka. V prvem delu polfinalnega tekmovanja je Jeruzalemčkom v Zlatorogu s tremi zmagami uspel trojček. Če bi se zgodba iz Celja ponovila tudi na Hardeku potem bi se prav vse tri ormoške selekcije že lahko počasi veselile nastopov na zaključnih turnirjih kadetov, starejših dečkov A in starejših dečkov B. Tekme so vredne ogleda.

V nedeljo 9. marca 2014 se na Hardeku obeta ROKOMETNI PRAZNIK za mlajše selekcije: "DERBI na DERBI". Pomerile se bodo mlajše selekcije Ormoža in Celja, ki veljajo za najboljše v državi. Vredno ogleda.

V nedeljo 9. marca 2014 se na Hardeku obeta ROKOMETNI PRAZNIK za mlajše selekcije: “DERBI na DERBI”. Pomerile se bodo mlajše selekcije Ormoža in Celja, ki veljajo za najboljše v državi. Vredno ogleda.

“DERBI na DERBI” v trdnjavi Hardek.

Nedelja 9. 3. 2014 v Športni dvorani Hardek:

STAREJŠI DEČKI B ob 12.00 uri: Jeruzalem – Celje
STAREJŠI DEČKI A ob 13.45 uri: Jeruzalem – Celje
KADETI ob 15.30 uri: Jeruzalem – Celje