ROKOMET:
Pred mladimi Ormožani sta dva Final 4

Že danes v petek 15. aprila 2011 bo v Sevnici potekal zaključni turnir osnovnih šol v rokometu za starejše dečke, letnike 1996 in mlajše. Na tekmovanje, ki bo potekalo v športni dvorani pri Osnovni šoli Save Kladnika, so se uvrstili OŠ Boštanj (gostitelj turnirja), OŠ Ivana Groharja Škofja Loka, OŠ Solkan in OŠ Ormož. Uvrstitev na finale Ormožanov je veliko presenečenje, saj ekipo sestavljajo letniki 1997 in 1998. V vlogi glavnega favorita so učenci rokometaši OŠ Boštanj, Ormožane pa najbrž čaka boj za 3. mesto z OŠ Solkan.

Razpored tekem OŠ Ormož:
ob 10.45 uri: OŠ Ormož – OŠ Boštanj
ob 13.00 uri: OŠ Ormož – OŠ Solkan
ob 13.45 uri: OŠ Ormož – OŠ Ivana Groharja Škofja Loka
ob 15.00 uri: razglasitev rezultatov in podelitev priznaj

Mlajši dečki B gostujejo na Final 4 v Novem mestu
V Novem mestu, natančneje v Športni dvorani Marof, bo v soboto 16. aprila 2011 potekal zaključni turnir za mlajše dečke B, ki bo odločal o naslovu državnega prvaka. Pravico nastopa imajo letniki 1999 in mlajši. Na turnirju nastopajo: Krka Novo mesto (gostitelj turnirja), Trimo Trebnje, Mokerc Ig in Jeruzalem Ormož. Gre za izredno izenačen turnir, kjer je težko napovedati novega prvaka.
Zadnja dva naslova pri mlajših dečkih B sta osvojili ormoški ekipi letnika 1997 in 1998. Za Jeruzalem Ormož bodo v Novem mestu nastopali: Jurček Korpič Lesjak, Rene Rizman, Martin Hebar, Nejc Zidarič, Matej Niedorfer, Lan Voršič, Luka Voljč, Niko Jovanovič, Renato Kozel, Kristjan Petek, Anže Šoštarič, Žan Kociper, Nejc Štrucl, Gašper Hebar, Anže Notersberg, Aljoša Munda, Teo Šulek, Žak Ciglar in trenerja Mladen Grabovac ter Uroš Krstič.

Razpored tekem RK Jeruzalem Ormož:

ob 10.00 uri: Jeruzalem Ormož – Krka Novo mesto
ob 11.40 uri: Jeruzalem Ormož – Trimo Trebnje
ob 14.50 uri: Jeruzalem Ormož – Mokerc Ig