ROKOMET, mlajše selekcije:
V Ormožu praznik rokometa za kadete in SDA
Ljubitelji rokometa v Ormožu bodo lahko na svoj račun prišli v petek 8. in soboto 9. marca, ko se bosta na Hardeku pomerili vodilni ekipi polfinalne skupine B Jeruzalema in Celja v kadetski konkurenci (letniki 1996) in v konkurenci starejših dečkov A (letniki 1998). Na kadetski tekmi, ki je na sporedu v petek ob 20.00 uri kar mrgoli reprezentančnih kandidatov in selektor Saša Prapotnik iz Ormoža bo iz prve roke lahko preveril stanje svojih reprezentantov, katere ob velikonočnih praznikih čaka sodelovanje na mednarodnem turnirju v Bugojnu. Obe ekipi sta doslej ugnali vse svoje nasprotnike, med sabo pa v celjskem Zlatorogu remizirali 31 : 31. Zmaga na derbiju prinaša potrditev uvrstitve na Final 4 in tudi domačinstvo le tega. Ormožani so se v vlogi organizatorja zaključnih turnirjev v preteklosti precej bolje izkazali kot Celjani, kar je tudi povsem normalno, saj male sredine bolj živijo in poskrbijo za takšne velike dogodke. Glavni adut Ormožanov je čvrsta obramba, Celjanov pa boljši napad.
Dve leti mlajši rokometaši Jeruzalema in Celja se bodo pomerili v soboto ob 10.00 uri. Po prvem delu prvenstva vodijo Ormožani (11 točk) s točko naskoka pred Celjem in Brežicami Krškim. V prvem delu polfinalne skupine so Celjani s kar 41 : 31 ugnali Jeruzalemčke, ki so v tistem času še iskali svojo pravo formo. Zdaj je forma ter igra ormoških letnikov 1998 bistveno boljša in ob čvrsti igri v obrambi, ki je zaščitni znak te ekipe, lahko pričakujemo pozitiven rezultat.
Gre za izjemno promocijo slovenskega rokometa pri mlajših selekcijah in za pričakovati je, da bosta tekmi potekali v pravem športnem duhu in naj zmaga v tem hipu boljši, saj so fantje sicer tudi veliki prijatelji izven rokometnih igrišč in tako naj ostane.

Danes več niso fantje, ampak že možje, ki še vedno branijo barve Jeruzalema.