ROKOMET, mlajše selekcije:
Zmagi kadetov in SDA v Šmartnem

KADETI (letniki 1996):
Odločitev o zmagovalcu padla že v 1. polčasu
Šmartno – Jeruzalem 30 : 42 (12 : 21)
Jeruzalem:
T. Cvetko (6 obramb), Kuzmič (9 obramb – 3 x 7m); Kolmančič 8 (2), G. Horvat 1, V. Lukman 2, D. Kociper 5, Žižek Cvetko 2, Kocbek 4, Kavčič 1, R. Cvetko 6, Štumberger 3, D. Ozmec 2, Šandor 4, Topolovec 4, Kosi.
Začetek Jeruzalema je bil slab, predvsem igra v obrambi ni bila na nivoju in gostitelji so v 6. minuti povedli s 5 : 3. Končno je stekla igra v obrambi in Jeruzalemčkom je najprej uspel delni izid 6 : 0 za prevzem vodstva z 9 : 5. Pri izidu 12 : 7 je sledila nova ormoška serija s 4 : 0 in povišanje vodstva na 16 : 7. Zmagovalec je bil odločen in priložnost za igro so hitro dobili igralci s klopi, glavni nosilci igre pa so dobili počitek pred petkovo tekmo v Krškem. Med strelce se je uspelo vpisati vsem igralcem razen Kosija, ki je v 46. minuti zapravil sedemmetrovko. Skozi celo tekmo so Ormožani zapravili krepko preko 10 zicerjev, kar pa si ne bodo smeli dovoliti v Krškem. Pravtako bo potrebno obrambo igrati skozi cel čas na visokem nivoju, če ekipa želi do želenega uspeha v Krškem.

STAREJŠI DEČKI A (letniki 1998):
V zadnjih petnajstih minutah zlomili odpor Šmartnega
Šmartno – Jeruzalem 26 : 31 (17 : 15)
Jeruzalem:
Caf, Fekonja, Škrjanec; Kavčič 5, D. Ozmec 7, Plavec 3, Ulaga, Luci, Kosi 2 (2), G. Horvat 8, Grabovac 1, M. Hebar 1, Žižek Cvetko 4.
Jeruzalemčkom igra nikakor ne steče v zadnjem času. Predvsem igra v obrambi je katastrofalna – neagresivna in ob nadaljevanju s podobno igro bodo Jeruzalemčki težko ujeli želeni Final 4. Šmartno je tik ob zaključku 1. polčasa povedlo z 16 : 13, čeprav je v njihovih vrstah manjkal najboljši igralec Andraž Justin. Domačini so vodili do 35. minute, nazadnje pri 20 : 19. Ko je Jeruzalemu le uspelo uiti na +4, 27 : 23, so znova sledile nepotrebne napake v obrambi posameznikov, ki se niso držali dogovora in Šmartno je znižalo zaostanek na -2, 25 : 27. Za miren zaključek so zadeli dvakrat G. Horvat, Grabovac in Žižek Cvetko. V 2. polčasu povsem drugačen obraz Jeruzalema v obrambi, ki je v nadaljevanju dobil osem golov manj kot v prvem delu. Dokaz, da fantje zmorejo zaigrati odlično obrambo če le želijo. V soboto 9. 2. ob 11.30 uri ekipa Jeruzalema gostuje v Ribnici pri neugodnem nasprotniku. Tudi naslednji četrtek 14. 2. Jeruzalemčke čaka še tretje zaporedno gostovanje pri Brežicah. Obe tekmi sta izjemnega pomena in le upati je, da bodo Ormožani končno zaigrali kot zna ta generacija, saj preprosto rokometa ne moreš pozabiti igrati čez noč.