ROKOMET
Ormožani podaljšali z generalnim sponzorjem

Minuli petek je bil izredno pomemben za ormoški rokomet, saj sta direktor podjetja P & F Jeruzalem Ormož Vladimir Puklavec in predsednik rokometnega kluba Ormož Martin Hebar podpisala pogodbo o sodelovanju v sezoni 2011/2012:“ Veselimo se, da je ormoška ekipa pričela prvenstvo odlično in da bo tako tudi nadaljevala. Trudimo se, da z naše strani pomagamo toliko kolikor nam naša sredstva v tem trenutku dopuščajo. Želimo si, da bi v prihodnje še bolj krepko pomagali, tudi pri delu z mladino. Smo izredno zadovoljni, da je ormoška ekipa sposobna športne uspehe doseči z razmeroma skromnimi sredstvi, če te primerjamo z drugimi ekipami v Sloveniji. To je znak, da ima klub pravo politiko, da se trudijo. Smo srečni da rokometni klub nosi našo ponosno ime Jeruzalem Ormož po Sloveniji in mogoče enkrat tudi po svetu,“ je pred podpisom pogodbe povedal direktor P & F Jeruzalem Vladimir Puklavec.

Martin Hebar (levo) in Vladimir Puklavec (desno). Avtor fotografije: Urška Maučič

Z sodelovanjem z generalnim sponzorjem so veseli in ponosni tudi v rokometnem klubu:“ S ponosom nosimo to ime in da se bomo v prihodnosti čim bolj približali kvaliteti, ki jo ima znamka družbe Jeruzalem med vini. Zadovoljni smo, da našega generalnega sponzorja ne zanima samo delo z člansko ekipo, ampak daje poseben poudarek k razvoju mladih. Brez podpore našega generalnega sponzorja ne bi mogli tekmovati v prvi ligi in predstavljati ne samo našega sponzorja, ampak tudi naše majhno mesto in občino Ormož,“ je še dodal predsednik rokometnega kluba Martin Hebar.
Tekma in poraz proti Trimu z 32 : 29 v 3. krogu je že pozabljen. Vsi v ekipi so si enotnega mnenja, da so v Trebnjem prepoceni zapravili priložnost za nove točke. V sredo 21. 9. ob 20.00 uri Jeruzalemčke čaka pokalna tekma proti ptujski Dravi. V ekipo se po poškodbi vračata Iztok Korpar in vratar Boštjan Belec. V soboto 24. 9. ob 19.00 uri pa na Hardek prihaja ekipa Ribnice, ki je glede na imena v svojih vrstah favorit na srečanju z Ormožani.