ROKOMET, tretja pripravljalna tekma:
Zmaga kadetov na Ptuju
Drava Ptuj – Jeruzalem Ormož 21 : 46 (14 : 24)
Jeruzalem:
Ž. Firšt Šeruga, J. Milec; R. Koderman 8 (1), A. Munda, L. Voljč 7, T. Šulek 3, M. Niedorfer 7, T. Hebar 9 (1), G. Hebar 2, A. Notersberg 3, I. Belec 5.
Kadeti Jeruzalema (letniki 1999 in mlajši) so odigrali tretjo pripravljalno tekmo in še tretjič visoko zmagali. Padla je Drava z izidom 46 : 21. Pred tem je ekipa premagala Aarau iz Švice (30 : 14) in Radgono (51 : 28). Ekipa trenira še v nepopolni zasedbi, saj so manjkali Nejc Zidarič, Anže Šoštarič, Žan Kociper, Primož Ozmec.
V naslednjem tednu bo ekipa odigrala novo pripravljalno tekmo.

Danes zgodaj zjutraj so se na reprezentančni kamp v Kopru odpravili naslednji Jeruzalemčki letnika 2002: Aleš Zemljič, Maj Voršič, Jure Lukman, Žiga Borko, Gašper Cvetko, Enej Kovačec.

V soboto 29. 8. pa deset mladih rokometašev Jeruzalema v Portorožu čaka nastop na dnevu moškega reprezentančnega rokometa. Predstavili se bodo letniki 1996 (Miha Kolmančič, Jure Kocbek), letniki 1998 (Tilen Kosi, Gašper Horvat, Dominik Ozmec, Miha Kavčič, Žak Ciglar, Tinek Hebar, Boštjan Žižek Cvetko) in letniki 2000 (Ivo Belec).

Prav tako je pestro dogajanje v klubu glede organizacije rokometne tekme na odprtem, kjer bodo Vinarji v Mestni grabi v soboto 5. 9. ob 17.00 uri v tekmi 1. kroga NLB Leasing lige igrali proti Mariboru.

V petek 28. 8. Jeruzalemčke pri Veliki Nedelji (Športna dvorana Hardek še ni nared in še en čas ne bo nared) čaka generalka pred novo sezono. V goste prihaja Varaždin, ki je v ponedeljek 24. 8. s 27 : 20 premagal Ormožane v Varaždinu.

Jure Kocbek je eden izmed osmih članov RK Jeruzalem Ormož, ki se je okitil s srebrno medaljo iz SP kadetov v Rusiji.

Jure Kocbek je eden izmed osmih članov RK Jeruzalem Ormož, ki se je okitil s srebrno medaljo iz SP kadetov v Rusiji.