ROKOMET, RK Jeruzalem Ormož:
V torek proti Celju, v četrtek proti Ptuju

Osmouvrščena ekipa 1. SRL v sezoni 2013/14, Jeruzalem Ormož, marljivo trenira za pričetek nove sezone, katero bodo odprli z domačo tekmo 6. septembra 2014 proti Krškem. Po napornih treningih za izboljšanje fizične priprave, katere je vodil Darko Kneževič, zdaj prihaja prehod na delo z žogo in uigravanje ekipe, ki je doživela kar nekaj sprememb. Danes, v torek 12. avgusta, bo ob 18.00 uri na Hardeku gostovala ekipa Celja, ki je v minuli sezoni osvojila dvojno krono. Tako bodo ljubitelji rokometa lahko videli precej novih obrazov tako v ekipi Vinarjev kot v ekipi Pivovarjev. Trener Branko Tamše bo na Hardeku imel na preizkušnji tudi tri nove igralce iz tujine, ki bi v bodoče lahko okrepili zasedbo Celja. Po pričakovanjih in napovedih je ekipo iz Ormoža zapustil vratar Aljoša Čudič, ki bo svojo športno pot nadaljeval na Poljskem. Že v četrtek 14. avgusta bodo Vinarji odigrali še eno pripravljalno tekmo. Ob 18.00 uri bodo gostje Hardeka sosedi s Ptuja.

Pričetek prodaje letnih kart in DRUŽINSKIH LETNIH KART!!!

Rokometni klub Jeruzalem Ormož obvešča ljubitelje ormoškega rokometa, da se bo po 15. avgustu 2014 začela prodaja članskih izkaznic za tekmovalno sezono 2014/2015. Na podlagi članske izkaznice bodo člani RK Jeruzalem Ormož pridobili volilno pravico na občnem zboru. V želji, da bi dvorana na Hardeku bila polna kot si zaslužijo fantje so v klubu za ljubitelje rokometa pripravili kar nekaj ugodnosti.
Na podlagi članske izkaznice bodo člani RK Jeruzalem Ormož pridobili volilno pravico na občnem zboru. Prav tako bodo lahko pri uradnem opremljevalcu kluba (Kempa) nabavili njihove izdelke po popustu, ki ne bo nižji od 30 % ter izdelke iz posebne ponudbe za RK Jeruzalem Ormož.

Člani kluba bodo s člansko izkaznico tudi imeli brezplačen vstop na pripravljalne, prvenstvene in pokalne tekme v prihajajoči sezoni (velja za vse tekme sezone 2014/15). Članarina znaša 30 €. Prvič bodo uvedene tudi družinske letne karte, ki bodo za dve osebi v družini znašale 40 €, za tri osebe v družini 50 € in štiri osebe v družini 60 €. Članarino in prevzem članske izkaznice oz. letne karte boste lahko poravnali v Tara Baru in v OMV baru, kjer bo tekom sezone moč dobiti tudi informacije o izdelkih Kempa.

Člani Jeruzalema bodo v sedmih dneh odigrali kar tri tekme. .

Člani Jeruzalema bodo v sedmih dneh odigrali kar tri tekme. .