Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure, dne 28. 7. 2015, do 7. ure dne 29. 7. 2015, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 28. 7. 2015:
Ob 9:01 smo bili obveščeni o poškodovanem ostrešju gostinskega lokala v Ivanjkovcih. Zadevo smo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 11:10 so nas iz ZD Ormož obvestili o najdbi NN moškega, kateri je nezavesten ležal v Obrežu na pločniku ob stanovanjski hiši. Zadevo smo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 13:56 smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na RC v Pavlovcih. Povzročitelju je bil zaradi nepravilne vzvratne vožnje izdan plačilni nalog.

Ob 15:22 smo bili obveščeni o napadu na otroke v Podgorcih, pri čemer jim je storilec grozil s srpom v rokah. Po zbranih obvestilih bomo evidentirali kaznivo dejanje Grožnje.

Ob 22.45 uri so policisti v Ormožu mlajšemu moškemu zasegli manjšo količino posušenih rastlinskih delcev, zaradi suma, da gre za prepovedano drogo. Po opravljeni analizi sledi ustrezen ukrep.

Ob 05:36 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije dogodek na regionalni cesti izven naselja Vinski vrh. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v jazbeca in si poškodoval vozilo. Na kraju je bilo izdatno obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za sredo, dne 29. 7. 2015:
• opravljali bomo meritve hitrosti v cestnem prometu z laserskim merilnikom hitrosti in preizkuse voznikov z alkotestom.

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komandir