ŠPORTNO DRUŠTVO Mladost Miklavž pri Ormožu:
Čez dober mesec štart malo nogometne poletne lige v Miklavžu pri Ormožu

Naše društvo tudi letos organizira letno ligo v malem nogometu. Igralo se bo ob petkih od 31. 5. 2013 dalje na igrišču v Miklavž pri Ormožu. Prve tekme se bodo začele ob 19h.
Prijavnina po ekipi znaša 130€, ki jo v primeru, da se boste udeležili, nakažite do prvega kola na zgoraj navedeni trr. račun. V primeru, da želite plačati v gotovini se lahko zmenimo, da denar izročite enemu izmed članov tekmovalnega odbora.
V primeru, da bi radi sodelovali v ligi, Vas prosimo, da nam to sporočite najkasneje do 20.5.2013 na zgoraj navedeni e-mail naslov, da znamo formirati ligo s primernim številom ekip. Zraven nam pošljite tudi izpolnjeno priponko »Prijava ekipe za letno ligo.xls«.
Če Vas kar koli zanima v zvezi z ligo nas lahko kontaktirate na: e-mail: mladost95@gmail.com ali GSM 031374564 (Dani)

Sestanek, kjer se bodo zbrali vsi predstavniki ekip bo 17.5.2013 ob 18.00 uri na igrišču v Miklavž pri Ormožu. Na sestanku bomo opravili žreb in se dogovorili glede sistema poteka same lige.
Skozi letno ligo bo na spletni strani www.sdmladost.si odprta stavnica. Na spletno stran se boste registrirali in stavili na izide tekem letne lige ( tudi kdo bo prvak lige, itd). Uporaba stavnice bo zastonj, najboljši trije uvrščeni dobijo praktične nagrade!

Vse podrobnosti lige (razporedi, lestvica, prepoved igranja) bo objavljena na spletni strani www.sdmladost.si

Tri najboljše ekipe so nagrajene
V primeru, če se na ligo prijavi 8 ekip – denarni sklad 750 €:
1. Mesto: 350 € + pokal
2. Mesto: 250 € + pokal
3. Mesto: 150 € + pokal

V primeru, da se na ligo prijavi več kot 8 ekip – denarni sklad 1000 €:
1. Mesto: 500 € + pokal
2. mesto: 300 € + pokal
3. mesto: 200 € + pokal

Nagrajen bo tudi najboljši strelec in vratar!

Zaključek lige bomo popestrili – kot zdaj že tradicionalno- poskrbeli bomo za hrano (pečen odojek za vse brezplačno), pijačo in muziko.