V okviru 12.občinskega praznika SVETI TOMAŽ, je tamkajšnja TURISTIČNO INFORMATIVNA PISARNA (TIP) pripravila MODNO REVIJO, ki se je izkazala kot zelo atraktivno prireditev, saj so domačini in ostali obiskovalci od drugod prireditveni šotor napolnili do zadnjega kotička. Za oblačila v štirih izhodih so poskrbeli Center ponovne uporabe Ormož, trgovina Muza in ljubiteljska šivilja, ter poznavalka Nikolija Ripak. Za majhne modne dodatke, ličenje in frizure pa so poskrbeli domači podjetniki; CNC art in Jasmina Venta sta poskrbela za modne dodatke, frizerka Katja Rajh za frizure, »Neja make up« za ličenje. Kot manekenke in manekeni so se predstavili domačinke in domačini, ki pa so modno revijo popestrili tudi z glasbo.

V Svetem Tomažu so s prireditvami v okviru 12. občinskega praznika začeli 22.junija, zakključili pa jih bodo 7.julija, ko PGD Savci pripravlja slovesnost ob prevzemu novega vozila GVC-16-25 in gasilsko veselico z ansamblom »Veseli svatje«.

POSNETEK MODNE REVIJE V SVETEM TOMAŽU SI LAHKO OGLEDATE NOCOJ OB 20.URI NA PROGRAMU KTV ORMOŽ (KANAL 277). pONOVITVE BODO V SOBOTO IN NEDELJO OB 10.URI.