Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7:00 ure dne 13. 4. 2017, do 7:00 ure, dne 14. 4. 2017, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 13. 4. 2017
Ob 20:10 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti v naselju Rakovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 22:15 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti v naselju Sodinci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 00:20 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na glavni cesti izven naselja Središče ob Dravi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 5:20 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti v naselju Lešnica. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za vikend:
– z laserskim merilnikom hitrosti bomo izvajali meritve v cestnem prometu .

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komandir