Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7.00 ure dne
3. 1. 2019, do 7.00 ure, dne 4. 1. 2019, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 3. 1. 2019:
Ob 07.03 smo bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Podgorcih. Opravljen ogled kraja in zbiramo obvestila za neznanimi storilci. Po zbranih obvestilih bomo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Ob 09.16 smo bili obveščeni o poškodbi vozila na parkirišču v Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da gre za kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari. Zadevo bomo zaključili s poročilom na državno tožilstvo.

Ob 10.40 smo bili obveščeni o poškodbi vozila v Središču ob Dravi. Patrulja je na kraju ugotovila, da gre za kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari. Zadevo bomo zaključili s poročilom na državno tožilstvo.

Ob 15.30 smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in udeležbo divjadi v naselju Pavlovci. Patrulja je na kraju izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 16.05 smo bili obveščeni o pojavu NN kombija bele barve na območju Svetega Tomaža, ki bi naj ogovoril osnovnošolca, ko je hodil domov iz šole. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da bi naj šlo za neznanega starejšega moškega z brado v belem kombiju. Nadaljujemo z zbiranjem obvestil, vse občane, ki bi karkoli vedeli o tem vozilu in osebi pa naprošamo, da nas o tem čimprej obvestijo.

18.10 smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in udeležbi divjadi v Sodincih. Patrulja je na kraju oškodovanki izdala obvestilo o odstopu od ogleda.


Napoved aktivnosti za petek dne 4. 1. 2019 in preko vikenda:

– Opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti, s poudarkom na hujših kršitvah (prekoračitve hitrosti v naselju in vožnji pod vplivom alkohola) ter vožnji z zimsko opremo.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, višji policist I
in Edvard Cvetko, komandir

Naslovna fotografija je simbolna.