Tamburaška skupina PIKA POKA, ki deluje kot sekcija Kulturnega društva „Simon Gregorčič“ Velika Nedelja je v soboto na dobrodelnem koncertu, ki ga je ob 20.letnici obstoja organiziral NOGOMETNI KLUB ORMOŽ, dokazala, da se s svojim nastopanjem mirno lahko postavi ob bok izkušenim glasbenim „mačkom“ z več desetletno tradicijo nastopanja.

Na koncertu so namreč nastopili pred Vladom Kalemberjem in Klapo Maslina. Predstavili so se z bogatim repertuarjem, ki vsebuje tako slovensko kot dalmatinsko, vojvodinsko in slavonsko glasbo ter nekaj svetovno znanih evergreenov.
DSCN0453

DSCN0454

DSCN0455

Pa tudi sicer je sobotni koncert bil veliko glasbeno doživetje. Zbrani v dvorani so z nastopajočimi prepevali, ploskali po ritmih uspešnic in nastopajočim kar niso pustili iz odra. Koncert je tako trajal tri ure in vzdušje je ves čas bilo na višku, zadovoljno ugotavljajo organizatorji, ki pa bi si želeli le še bolj polno športno dvorano na Hardeku, kajti koncert so organizirali z namenom, da si prislužijo nekaj k strošku za nakup reflektorjev na pomožnem igrišču.