Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne
5. 12. 2017, do 7. ure dne 6. 12. 2017 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 5. 12. 2017:
Ob 15:09 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije v Ormožu. Pri ogledu so policisti ugotovili, da je do nesreče prišlo, ker je voznik osebnega vozila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v drug osebni avtomobil. Oba udeleženca sta v bolnišnici Ptuj iskala zdravniško pomoč, kamor sta bila odpeljana z reševalnim vozilom. Zoper povzročitelja sledi plačilni nalog.

Ob 16:43 uri smo bili obveščeni, da je v Cvetkovcih voznik tovornega vozila trčil v divjad ter si pri tem poškodoval vozilo. Na kraju so policisti ugotovili, da voznik in vozilo izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu, zato je bilo vozniku izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 6:00 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselja Podgorci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za sredo dne 6. 12. 2017:
– Policisti bodo pri rednem delu izvajali nadzor cestnega prometa, s poudarkom na meritvah hitrosti in ugotavljanjem prisotnosti alkohola med vožnjo v cestnem prometu.
– Prav tako bodo ob rednem delu izvajali aktivnosti v zvezi zimske službe.

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komandir