SREDA 4. 9. 2019
Ob 10:15 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom, na glavni cesti I. reda št. 2, izven naselja Trgovišče. Udeleženi sta bili dve vozili. Izsledenemu povzročitelju je bil na kraju PN izdan/vročen plačilni nalog, zaradi kršitve določb ZPrCP.

Ob 14:18 uri smo bili obveščeni o dveh neznanih moških – tujcih, katera sta nadlegovala stranke v eni izmed ormoških trgovin. Osebi nista bile izsledeni.

Ob 19:45 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselja Podgorci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 20:30 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na glavni cesti izven naselja Cvetkovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 5. 9. 2019
– v času do 8. 9. 2019 izvajamo poostrene aktivnosti v zvezi »varnosti otrok in začetka šolskega leta« in pa aktivnosti policije na železniškem območju v okviru RAW;
– vsem poslušalcem svetujemo, da svoja vozila redno zaklepajo in izvajajo druge samozaščitne ukrepe za zavarovanje osebnega premoženja. O vseh opaženih sumljivih osebah pa obveščajo policijo, na telefonski številki 113 ali 02 741 08 50.

Pripravila: Mitja Tramšek, višji policist I
in komandir Edvard Cvetko, višji policijski inšpektor II

Objavila: Sara Gabor