Danes se bomo najprej seznanili z delom državnega svetnika Branka Šumenjaka. Kot je obljubil, bo svoje aktivnosti na državnem nivoju v domače okolje posredoval preko tiskovnih konferenc.
Minuli petek je svetniški Klub za etično in osveščeno občino Ormož SONCE PRLEKIJE in Lista za razvoj občine Ormož spet sklicali tiskovno konferenco, kjer so predstavili ugotovitve Ministrstva za infrastrukturo in prostor v nadzoru zakonitosti o Odloku o merilih za odmero komunalnega prispevka in programu opremljanja za gradnjo komunalne infrastrukture za območje občine Ormož.
Območno združenje veteranov vojne za slovenijo Ormož v sodelovanju z Gimnazijo Ormož in Območnim združenjem slovenskih častnikov Ormož izvaja Mladinski vojaško zgodovinski raziskovalni tabor. Začeli smo januarja in bo trajal do konca šolskega leta.
Moški zbor Dobrava, ki deluje znotraj Kulturno športnega društva Dobrava letos praznuje 20 -letnico delovanja. Častitljivi jubilej bodo obeležili s kulturnim dogodkom, 19.aprila ob 19tih v Domu kulture. Zraven smo bili na eni izmed vaj:
V prostorih Grajske pristave v Ormožu je od predkratnim na ogled razstava slikarke ZLATICE BECI iz Radencev. Razstava je ena izmed tistih, ki vas bo razvedrila in navdala z optimizmom. Na ogled bo do 06.maja:
V organizaciji ormoške izpostave JSKD sta minuli teden bili dve srečanji. Sredi tedna so se v ormoškem domu kulture predstavili mladi plesalci:
Minulo soboto pa je v SOKOLANI v Središču ob Dravi potekalo območno srečanje odraslih folklornih skupin. Srečanje je minilo v prisotnosti številnih ljubiteljev folklore in tovrstne kulturne dediščine.

Tudi pester pregled zadnjih športnih dogodkov pripravljamo.

Oddajo si lahko ogledate na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00 uri. Ponovitve bodo jutri (petek) ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto in nedeljo ob 18.00 uri.
Oddaja pa je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV Ptuj ter TELE M v nedeljo ob 14.00 uri. In na tej spletni strani pod “oddaje”.