Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7:00 ure, dne 10. 4. 2013, do 7:00 ure dne 11. 4. 2013, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

SREDA 10. 4 . 2013
Ob 11:20 uri so opravili ogled kraja kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari in sicer je NN storilec v kraju Koračice minuli vikend poškodoval pet sadnih dreves (sliv) in s tem lastnika oškodoval za okrog 500,00 EUR. Napisan je bil zapisnik o sprejemu ustne kazenske ovadba ter bomo po zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na ODT Ptuj.

Ob 13:30 uri so v enoti sprejeli ustno kazensko ovadbo za kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari. Med zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je NN storilec minuli vikend v tovorni avtomobil v posodo za motorno olje nasul pesek, zaradi česar je prišlo do okvare motorja. Po zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na ODT Ptuj.

Ob 16:0720 uri so bili iz službe nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Ormož obveščeni, da so na poti v naselje Hum pri Ormožu, kjer bi naj na cesti ležala neznana ženska. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je gospa preveč »pogledala« v kozarec zaradi česar je obležala na dvorišču ob stanovanjski hiši. Delavci ZD Ormož so poskrbeli, da se je gospa varno vrnila domov.

Ob 23.29 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Ormožu. Policisti so ugotovili, da so domnevni kršitelji odšli s kraja pred prihodom policistov.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 11. 4. 2013:

­Ob rednem delu bomo opravljali tudi kontrolo prometa.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor II