IZ VSEBINE:
Ob zaključku projekta »Program partnerstva za razvoj in promocijo turizma na območju LOKALNE AKCIJSKE SKUPINE UPRAVNE ENOTE ORMOŽ«, so izvajalci pripravili tiskovno konferenco in predstavili dosežke, ki so bili usmerjeni v promocijo destinacije Jeruzalem:

2. Potem, ko je direktor JAVNE RAZVOJNE AGENCIJE Zlatko Zadravec javnost opozoril na neprimerne pripombe v zvezi s POSLOVNIM NAČRTOM za ormoški hostel, ki jih je na minuli seji občinskega sveta podal svetnik doktor Simon Kolmanič; je sklical tiskovno konferenco tudi doktor Kolmanič:

3. Z željo se predstaviti, je ormoški Mrežni podjetniški inkubator minuli petek pripravil Dan odprtih vrat, v okviru katerega pa so odprli tudi »azil za rože«, ki predstavlja posebno, gotovo pa dobrodošlo novost v Ormožu:

4. V avli občinske zgradbe je na ogled nova razstava izdelkov mladega ustvarjalca DENISA TRAMŠKA, ki nosi naslov »Več ustvarjam v tišini«. Razstavo je pripravila ormoške enota Pokrajinskega muzeja Ptuj-Ormož:

5. Minuli DAN EVROPE so učenci osnovnih šol Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž, Gimnazije Ormož ter vrtcev obeležili tudi v Ormožu. Letos je bila to sedma prireditev po vrsti, ki tradicionalno poteka ob Grajski pristavi:

6. Minulo soboto je osnovna šola Ormož pripravila zaključek projekta medgeneracijsko druženje. Šlo je za množično druženje na štirih lokacijah z različnimi aktivnostmi:

7. Med športnimi dogodki smo z našo kamero v Novem mestu obiskali zaključni turnir v rokometu za moške.