Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7. ure dne 29. 1. 2016, do 7. ure dne 1. 2. 2016, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 29. 1. 2016
Ob 13.00 uri so policisti v naselju Lešnica obravnavali vlom v garažo stanovanjske hiše. Pri vlomu je neznani storilec odtujil kolo z motorjem, znamke Tomos APN-6, rdeče barve.

SOBOTA 30. 1. 2016
Ob 19.05 uri so policisti v Ormožu obravnavali poškodbo vozila pa parkirnem prostoru, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika neznanega voznika z neznanim vozilom, kateri je s kraja odpeljal. Zadeva je bila zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 19.25 uri so policisti v naselju Cvetkovci obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Policisti zbirajo obvestila za neznanim storilcem tega dejanja. Po zbranih obvestilih in dokazih bo na Okrožno državno tožilstvo Ptuj podana kazenska ovadba.

Ob 19.35 uri so policisti v naselju Trgovišče obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

NEDELJA 31. 1. 2016
Ob 10.10 so policisti posredovali v naselju Mala vas pri Ormožu, kjer je šlo za spor med kupcem in prodajalcem hiše. Stranke v postopku so policisti napotili na zasebno tožbo.

Ob 11.47 so policisti bili obveščeni o kaznivem dejanju tatvine. V stanovanjski hiši pri Veliki Nedelji so policisti obravnavali tatvino drv iz drvarnice, s katero je neznani storilec prijaviteljico oškodoval za 40 EUR.

Ob 5.49 uri so policisti bili napoteni na kraj prometne nesreče oziroma prometni dogodek na lokalni cesti v naselju Hranjigovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.
PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policisz I
in Edvard Cvetko, komandir