V današnji oddaji se bomo najprej seznanili z dogodki, ki jih v krajevni skupnosti Miklavž pri Ormožu pripravljajo v okviru 47.krajvnega praznika. Sledilo bo poročilo s tiskovne konference župana Alojza Soka in vodje Oddelka za gospodarstvo mag.Karmen Štumberger, ki sta nas seznanila z aktualnimi dosežki v občini, predvsem pa naznanila, da se v tem času bodoči uporabniki širokopasovnega omrežja na Ormoškem že lahko odločajo med tremi ponudniki sodobnih komunikacijskih stroritev (Amis, Siol in Teleing).
( Iz uredništva KTV Ormož pa dodajamo, da bodo lokalni program ormoške KTV lahko spremljali le tisti, ki se bodo odločili za Teleingovo ponudbo ).
Sledil bo prispevek z dneva odprtih vrat na OŠ “Stanka Vraza” v Ormožu; potem s gasilskega tekmovanja v Veliki Nedelji in s predstavitve raziskovalnih nalog ormoških gimnazijcev.
Med športnimi dogodki si boste lahko – med drugim – ogledali prispevek z obiska tečaja tenisa v OŠ Ormož in s treninga članov Kluba borilnih veščin Ormož pa tudi s treninga ormoških rokometašev, kjer se je predstavil novi trener Saša Prapotnik in nekaj novih rokometašev.

Oddajo si boste na programu KTV ORMOŽ lahko ogledali
v četrtek ob 21.00
v petek ob 10.00 in 16.00 uri
v soboto in nedeljo ob 18.00 uri

Na programu TELE M
v nedeljo ob 13.40

ter na YouTubu.

Vabljeni k ogledu oddaje!

UTRINKI:

Z dneva odprtih vrat OŠ STANKA VRAZA ORMOŽ ( Foto: Karolina Putarek)

Simona Meško - ravnateljica OŠ STANKA VRAZA ORMOŽ ( Foto: Karolina Putarek)

S tiskovne konference pred 47.krajevnem prazniku KS MIKLAVŽ PRI ORMOŽU ( Emil Trstenjak, Dani Vrnjak, Irma Murad) Foto: Karolina Putarek

Na praksi: Špela Stajnko - dijakinja Srednje šole za oblikovanje Maribor-smer medijski tehnik ( Foto: Karolina Putarek)