Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne 12. 10. 2016, do 7. ure dne 13. 10. 2016 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke s področja javne varnosti:

SREDA 12. 10. 2016:

Ob 08:07 uri smo bili policisti obveščeni o nevsakdanjem obnašanjem osebe v okolici Svetega Tomaža. Na kraju je bilo ugotovljeno, da ima oseba psihične težave, zato so bile obveščene pristojne inštitucije, katere so osebo prevzele.

Ob 09:40 uri so policisti obveščeni o poškodovanju vozila na območju naselja Rucmanci. Z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je neznani storilec oškodovancu poškodoval vozilo, o ugotovitvah policistov bo obveščeno pristojno Okrožno tožilstvo na Ptuju.

Ob 15:18 uri smo bili policisti obveščeni o pogrešanju osebe na območju občine Sveti Tomaž. Na kraju smo z zbiranjem obvestil ugotovili, da ne gre za pogrešano osebo, zato je zadeva zaključena.

Napoved aktivnosti za četrtek, dne 13.10. 2016:

– Policisti bodo izvajali aktivnosti v cestnem prometu z poudarkom na varnosti »PEŠCEV«
– Ob rednem delu bodo policisti izvajali kontrolo prometa s poudarkom na ugotavljanju kršitev v cestnem prometu po hitrosti, varnostnem pasu in vožnji pod vplivom alkohola.

Pripravila:
Dušan Leben, policist I
in Edvard Cvetkom komandir