ZVEZA SLOVENSKIH ČASTNIKOV OBMOČNO ZDRUŽENJE ORMOŽ pripravlja vojaško strokovno izobraževanje in usposabljanje članov OZ ZSČ ORMOŽ, članov OZ ZVVS Ormož, Združenja SEVER, predavanja pa se lahko udeleži tudi zainteresirana javnost, pravi major ERNEST PLEH – predsednik OZ ZSČ Ormož.
Predavanje bo v petek 18. aprila 2014 s pričetkom ob 19.00 v prostorih OZVVS Ormož (bivše skladišče TO pod nekdanjo policijsko postajo), Kerenčičev trg 5, Ormož.
Predaval bo štabni vodnik Stanko Jurkovič na temo » Hrvaška vojska in in njen izobraževalni sistem«.
Predavatelj je bil udeleženec izobraževanja za višje inštruktorje v hrvaški vojski, tako da bo skozi predavanje možno dobiti vpogled v dejansko stanje hrvaške vojske danes in njenega vojaškega izobraževalnega sistema ter tudi kaj povprašati.

To je le ena izmed aktivnosti ZSČ OZ Ormož, ki poteka pod motom “ohranite stik z vojaškim življenjem, nadgrajujte svoje vojaške znanje in veščine ter negujte vojaški duh, KI JE IN BO ZA VEDNO OSTAL V VAS!”

Potrditev prisotnosti in dodatne informacije zbirajo na tel. štev. 040/ 712 969 Ernest Pleh ali 041/ 526 729.Stanko Jurkovič.