Iz vsebine:

Od septembra lansko leto v Ormoški ekonomsko – poslovni coni ob Opekarniški cesti,  nasproti trgovine Mercator M-Tehnika – raste velika moderna zgradba, ki bo služila Tehnološkemu  parku Ormož. Ta bo  predstavljal veliko pridobitev za podjetniški razvoj novih mladih podjetij v občini Ormož in regiji:

  1. In če bo kruha, bo tudi iger! V tem času se nekateri že pripravljajo na pustni čas:  V Ormoškem mladinskem centru že poteka IZMENJEVALNICA PUSTNIH KOSTUMOV.  In ker se pust približuje z velikimi koraki, bi veljalo razmisliti – in kakšen svoj stari pustni kostum zamenjati za drugega – sicer rabljenega, a takšnega,  v katerem smo letos lahko v novem pustnem izdanju. Akcija Mladinskega centra je tako več kot dobrodošla:
  2. V ponedeljek, 22.januarja je bil god Svetega Vincenca – zaščitnika vinogradov in vinogradnikov. In na VINCEKOVO se običajno začnejo prva dela v vinogradih. Tako so z rezom vinske trte začeli tudi v obnovljenem ormoškem MESTNEM VINOGRADU.   Rez bodo pod budnim očesom Martina II. Ormoškega sicer nadaljevali delavci občinskega režijskega obrata, takoj,  ko bo malo topleje, ampak na Vincekovo se je bilo pač treba odpraviti v vinograd in simbolno začeti s prvim opravilom:
  3. Sledi še nekaj novic za ljubitelje športa: Futsalerji v 1. slovenski ligi so odigrali tekme 14. kroga. Ta krog je na štirih tekmah ponudil 22 zadetkov. Kar osem, so jih gledalci videli v Ljutomeru. Pa poglejmo, kako se izšla  tekma med Meteorplastom in Extremom iz Sodražice.
  4. Strelsko društvo Kovinar Ormož je v Športni dvorani na Hardeku gostilo 4. turnir za državno prvenstvo v strelstvu z zračnim orožjem.   Naše strelke in strelci so dosegli nekaj odličnih rezultatov:
  5. Evropsko prvenstvo v rokometu počasi gre h koncu, vse bolj pa se približuje nadaljevanje državnega prvenstva v Ligi NLB in 1. B ligi, kjer nas zastopata ekipi Jeruzalem Ormoža ter Velike Nedelje.