Minulo sejo občinskega sveta, ki je bila 25-ta za povrstjo je zaznamovalo kar 14 vprašanj, ki jih svetniki imajo možnost zastaviti županu. Glede na aktualna vprašanja, ki si jih sicer postavljajo občani, prvi prispevek prinaša županove odgovore oziroma pojasnila. V prejšnji oddaji smo predstavili odgovore in vprašanja Svetniškega kluba SMC, v današnji oddaji pa sledijo županovi odgovori na vprašanja svetnika Janija Ivanuše iz vrst Slovenske nacionalne stranke.

Občino Ormož je minuli teden obiskal državni sekretar Ministrstva za infrastrukturo Jure Leben, ki je po sestanku z županom občine Ormož Alojzem Sokom, njegovih sodelavcev in s predstavniki LO SMC Ormož tudi javnosti naznanil, da bi se v mesecu maju 2018 končno naj začela (nadaljevala) gradnja HITRE CESTE ORMOŽ – HAJDINA. Po sestanku so pripravili tudi izjavo za javnost.

Pljučni dispanzer Zdravstvenega doma Ormož oziroma ekipa PULMOLOŠKE AMBULANTE je v skrbi za zdravje svojih pacientov, minuli teden organizirala ŠOLO INHALACIJSKEGA ZDRAVLJENA. V dobri uri so slušatelji dobili vrsto dobrodošlih napotkov:

V knjižnici Franca Ksavra Meška so na zaključek BRALNE ZNAČKE povabili ZORANA PREDINA, ki je pred kratkim izdal knjigo DNO NIMA DNA. Druženje z umetnikom Predinovega kova, je seveda, vedno prijetno doživetje…

Potem pa še o SEVEROLANDIJI:Č ta bo tudi letos del veselega decembra v Ormožu in prinaša vrsto zanimivih dogodkov, ki bodo oživeli večere v centru Ormoža:

Športni del oddaje bomo posvetili rokometu in sicer članski ekipi, ki je gostovala v Trebnjem, ekipi starejših deklic, ki je na Hardeku gostila Žalec in ekipi mini rokometašev, ki se je mudila na turnirju v Ribnici.

Vabljeni k ogledu oddaje nocoj ob 20.uri. Ponovitve so jutri (petek) ob 10.in 16.uri ter v soboto ob 18.uri in v nedeljo od 11. in 18.uri.