REDNI LETNI ZBOR ČLANOV KBV ORMOŽ

Člani Kluba borilnih veščin Ormož so se v petek, 31. januarja 2014 zbrali na rednem letnem zboru, da bi pregledali opravljeno delo, športne dosežke in gospodarjenje z imetjem kluba. Iz poročil, ki so jih podali vodilni funkcionarji kluba, Danilo Korotaj, Anka Kociper in Boštjan Štefančič je izhajalo, da so v klubu delali odgovorno in da so bili na športnem področju doseženi zelo dobri rezultati. Predsednik kluba Danilo Korotaj je med organizacijskimi dosežni izpostavil zelo dobro pripravljeni in izvedeni 2. turnir za državno prvenstvo, ki ga je skupaj s Kickboxing zvezo Slovenije uspešno izpeljal Klub borilnih veščin Ormož. Na tekmovanju je sodelovalo 282 tekmovalcev iz 21 klubov v disciplinah Point Fighting (PF), Light Contact (LC) in Kick Light (KL). Člani KBV Ormož so se potrdili, kot že tolikokrat doslej, kot odlični organizatorji športnih tekmovanj.

KBV Ormož je opravil redni letni zbor.

KBV Ormož je opravil redni letni zbor članov.

Med športnimi rezultati pa je s ponosom izpostavil dosežke lanskih tekmovanj članov, ki so na državnih prvenstvih in mednarodnih tekmah zastopali barve KBV Ormož. Med najmlajšimi kadeti sta bila uspešna Nejc Korotaj in Lan Kokol med kadeti v disciplini point fighting, v disciplini light kontakt med mladinci Rok Tomažič, Žan Tomažič, Matjaž Pleh in Dejan Kociper, med člani pa Uroš Brlek, Mitja Rozman in Florjan Kuharič.
V vsebinsko bogati, v posameznih trenutkih tudi čustveno obarvani razpravi so izpostavili obvezo po še bolj zavzetem delu trenerjev z mlajšimi tekmovalci, dobro sodelovanje s sodniki iz klubskih vrst in naložili vodstvu naj pozorno izbere turnirje, ki jih prirejajo v sosednjih državah.
Po uradnem delu so se člani KBV zadržali v prijetnem klepetu, ki so ga izrabili, kot obujanje spominov na dogodke iz minulega leta in za izmenjavo izkušenj iz rednega dela pri treningih, s tekmovanj in organizacije dela v klubu.

KBV Ormož je lahko izjemno ponosen na športne dosežke svojih članov.

KBV Ormož je lahko izjemno ponosen na športne dosežke svojih članov.