Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7. ure dne 5. 3. 2018 do 7. ure dne 6. 3. 2018 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 5.3.2018

Ob 10.25 smo bili obveščeni, da je v bližini Zdravstvenega doma Ormož nekdo nepravilno parkiral vozilo in s tem onemogočil vožnjo vozniku drugega parkiranega vozila. Kršitelja smo poiskali in mu zaradi nepravilnega parkiranja izdali plačilni nalog.

Ob 15.00 smo od oškodovanca sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja goljufije.

Ob 17.18 smo bili obveščeni o dogodku v naselju Loperšice. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo.

Ob 18.20 smo bili obveščeni o tatvini v eni od trgovin v Ormožu. Tri neznane storilke so odtujile parfume v vrednosti cca. 240 EUR. Z zbiranjem obvestil nadaljujemo.

Ob 20.31 uri smo bili napoteni na prometno nesrečo I. kategorije, na relaciji Vinski vrh – Mali Brebrovnik, kjer je voznica osebnega vozila trčila v srno in si poškodovala avto.

Ob 20.49 uri smo v bili napoteni na prometno nesrečo I. kategorije v Zagorje kjer je voznik osebnega vozila trčil v srno in si poškodoval avto.

Ob 21.25 uri smo bili s strani občana obveščeni o nevarni vožnji voznika. Kljub iskanju vozila in voznika, le tega nismo izsledili.

Ob 22.56 uri smo v bili napoteni na prometno nesrečo I. kategorije Vinski vrh kjer je voznica osebnega vozila trčila v srno in si poškodovala avto.

Napoved aktivnosti za torek 6. 3. 2018:
– Glede na napovedane vremenske razmere,vse voznike v prometu opozarjamo na dosledno uporabo zimske opreme in na previdno vožnjo.

PRIPRAVILA:
Dušan Leben, policist I
in Edvard Cvetko, komandir