Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure, dne 7. 3. 2018, do 7. ure, dne 8. 3. 2018, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

SREDA 7. 3. 2018:

Ob 11:29 uri je poklicala voznica osebnega avtomobila, katero je na parkirišču zaparkiral drugi voznik. Pred prihodom patrulje na kraj, je ena od tam živečih stanovalk, vozilo že odstranila.

Ob 12:19 uri se je na policijski postaji oglasil oškodovanec, kateri je bil ogoljufan pri nakupu zemljišča. Sledi zbiranje obvestil.

Ob 12:21 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v Ormožu. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda kraja PN, saj sta se udeleženca že sama dogovorila.

Ob 12:23 uri se je na PP oglasila oškodovana delavka ter prijavila, da ji nekdanji delodajalec ni izplačal del regresa za lanski letni dopust. Sledi zbiranje obvestil.

Ob 20.48 smo na Kogu obravnavali dogodek. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano ji je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 20.58 smo bili obveščeni še o enem povoženju divjadi, tokrat v kraju Veličane. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo. Za srno je poskrbel lovec LD Ivanjkovci, vozniku pa je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 8. 3. 2018:
– Voznike v prometu opozarjamo na dosledno uporabo zimske opreme.

Ob 8. marcu iskreno čestitamo vsem ženskam ob njihovem prazniku.

PRIPRAVILA:
Mirja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir