V Miklavžu pri Ormožu je nocoj bil zaključek POLETNE LIGE MIKLAVŽ-KOG 2016 v malem nogometu.
V ligi je v teku poletja zaigralo 6 ekip, ki jih sestavljajo nogometaši iz osmih vasi v KS Miklavž pri Ormožu in šestih iz KS Kog, nocoj, v slavnostnem zaključku pa sta se pomerili najboljši dve ekipi Lačaves-Kajžar-Vodranci proti ekipi Miklavž-Jastrebci.
Glede na število zbranih točk je PRVO mesto osvojila ekipa Lačaves-Kajžar-Vodranci, DRUGA je bila ekipa Miklavž-Jastrebci in TRETJA ekipa Vinski vrh-Kog-Krčevina. Vse tri ekipe so prejele pokale, ki so jih zmagovalcem podelili Emil Trstenjak, predsednik KS Miklavž pri Ormožu, Boris Plohl, predsednik ŠD MLADOST Miklavž pri Ormožu in Sandi Žganec, predsednik ŠD Kog. Poseben pokal pa je prejel tudi najboljši strelec Amadej Sklepič, ki je v letošnji ligi zadel kar 18 golov.

Golman zmagovalcev (ekipe Lačaves-Kajžar-Vodranci) Emil Trstenjak, je povedal, da je letos bila to šele druga poletna liga v malem nogometu, ekip, ki so sestavljene iz nogometašev krajevnih skupnosti Miklavž pri Ormožu in Koga, glede na zagnanost sodelujočih pa bo gotovo postala tradicionalna. Tako predsednik ŠD MLADOST, Boris Plohl, kot predsednik ŠD KOG Sandi Žganec sta povedala, da so ekipe sestavljene v glavnem iz mladih nogometašev, ki jim nogomet pomeni možnost športnega udejstvovanja in možnost aktivnega preživljanja prostega časa ter druženja. To je pa tudi garancija, da bo liga obstala.

Na nocojšnjem zaključku lige:
DSCN3591

DSCN3592

DSCN3593

DSCN3595

DSCN3596