Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7. ure dne
2. 3. 2018, do 7. ure dne 5. 3. 2018 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 2. 3. 2018

Ob 7:45 uri smo opravili privedbo osebe iz okolice Ormoža na pristojno sodišče.

SOBOTA 3. 3. 2018

Ob 10:16 uri smo opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije in s pobegom na območju Ormoža. Za neznanim povzročiteljem zbiramo obvestila. Zadeva trenutno zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 18:19 uri smo na obvoznici opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije in udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda.

Ob 21:44 uri smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v okolici Ormoža. Na kraju ugotovljeno, da je kršitelj fizično obračunal z natakarico in polomil inventar v lokalu. Kršitelj je pred prihodom patrulje na kraj lokal zapustil. Ko bo izsleden mu bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru, prav tako pa je oškodovanec zoper kršitelja na zapisnik podal predlog za pregon kaznivega dejanja Poškodovanja tuje stvari in bo na državno tožilstvo napisana kazanska ovadba.

Ob 22:37 uri smo bili obveščeni o zaparkirani dovozni cesti na območju Runča. Patrulja na kraju ni ugotovila elementov prekrška, je pa lastnik odstranil vozilo s kraja.

Ob 23:25 uri smo bili obveščeni o motenju nočnega počitka na območju Runča. Patrulja je na kraju izrekla kršitelju opozorilo.

NEDELJA 4. 3. 2018

Tega dne nismo beležili varnostno pomembnih dogodkov.

Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 5. 3. 2018:
– Voznike v prometu opozarjamo na dosledno uporabo zimske opreme.

PRIPRAVILA:
Dejan Vnuk, policist I
in Edvard Cvetko, komandir