FUTSAL:
Polfinale U21, 1. tekma:
Petelini bodo lovili dva zadetka zaostanka
Bronx Škofije – Tomaž Picerija Ozmec 4 : 2 (2 : 1)
strelci: 1:0 Kamenčič (7.), 2:0 Depangher (8.), 2:1 Gašparič (17.), 2:2 Goričan (23.), 3:2 Palčič (29.), 4:2 Palčič (38.)
Tomaž Picerija Ozmec: Starčevič, Ketiš; Magdič, Koren, Belšak, Školiber, Goričan, Matjašič, Žganec, Jaušovec, Zlatnik, Kamenšek, Gašparič. Trenerja: Marjan Magdič in Matej Gajser.
V prvi tekmi polfinala U21 so Petelini doživeli poraz na Škofijah. Gostitelji so se na koncu veselili zmage s 4 : 2, čeprav bi si po sami igri Prleki zaslužili ugodnejši izid. To je bil šele drugi poraz Tomaža na trinajsti tekmi letošnjega prvenstva. Pričakovanja pred tekmo so v taboru Petelinov bila visoka oz. se je pričakoval ugodnejši rezultat pred povratno tekmo, ki bo na sporedu v nedeljo 22. 3. ob 15.00 uri v Športni dvorani na Hardeku. Škoda za zadnji prejeti zadetek v 38. minuti, katerega avtor je bil Palčič.
IZJAVA:
Marjan Magdič (trener Tomaž Picerija Ozmec): Če na kratko potegnem črto čez tekmo smo mi igrali ter dominirali na igrišču, Bronxi pa zmagali. Mogoče smo za odtenek preveč igrali napadalno, kar so gostitelji vedeli izkoristiti. S pomočjo naših navijačev ter naše kvalitete verjamemo, da bomo uspeli v trdnjavi Hardek uloviti zaostanek in se veseliti uvrstitve v veliki finale.
Pri Tomažu so več pričakovali pred tekmama proti FK Zavas Vrhnika in FC Bronx Škofije. V petek 20. 3. in nedeljo 22. 3. povratni tekmi. Vabljeni v trdnjavo na Hardek.

Pri Tomažu so več pričakovali pred tekmama proti FK Zavas Vrhnika in FC Bronx Škofije. V petek 20. 3. in nedeljo 22. 3. povratni tekmi. Vabljeni v trdnjavo na Hardek.

Četrtfinale U19, 1. tekma:
Šok v Vrhniki

Zavas Vrhnika – Tomaž Picerija Ozmec 7 : 3 (3 : 2)
strelci: 1:0 Železnik (4.), 1:1 Kociper (5.), 1:2 Školiber (7.), 2:2 Končan (9.), 3:2 Kavčič (19.), 3:3 Jaušovec (28.), 4:3 Rupnik (30.), 5:3 Končan (31.), 6:3 Železnik (36.), 7:3 Pregelj (39.).

Tomaž Picerija Ozmec: Kolarič, Ketiš; Gašparič, Zlatnik, Školiber, Kamenšek, Jaušovec, Kociper, Lukman, Plavec, Rakuša, Munda. Trenerja: Marjan Magdič in Matej Gajser.
Ekipa iz Vrhnike je pred prvo tekmo četrtfinala bila popolna neznanka za prvouvrščeno ekipo Vzhoda po predtekmovanju. Spomnimo se, da so Petelini v predtekmovanju na dvanajstih tekmah zmagali enajstkrat in enkrat remizirali. Zavas kot trener vodi eden najboljših futsalerjev v Sloveniji Mile Simeunović. Črni vragi so Peteline ugnali na račun odlične igre v zadnjih desetih minutah tekme, ko so v obdobju od 30. do 40. minute dosegli kar štiri zadetke. Gostom je tokrat tudi sreča obrnila hrbet, vendar Petelini ne nameravajo izobesiti bele zastave in pričakujejo ob bučni podpori napredovanje v polfinale. Povratna tekma je na sporedu v petek 20. 3. ob 19.30 uri.
IZJAVA:
Marjan Magdič (trener Tomaž Picerija Ozmec): Takoj po žrebu nam je bilo jasno, da smo dobili neugodnega tekmeca, ki je na prvi tekmi to tudi dokazal. Nismo igrali tako slabo kot to kaže končen izid. Na domači tekmi bo potrebno hitro zatresti mrežo nasprotnika in potem bo vse lažje. Tudi na tem srečanju verjamemo, da smo sposobni prirediti veliki preobrat in se uvrstiti med štiri najboljše ekipe v državi. Pomoč s tribun in strpnost vseh nas bo več kot dobrodošla.