Policisti Policijske postaje Ormož obravnavamo prometno nesrečo II. kategorije s pobegom, ki se je zgodila danes, 30.10.2017 ob 8.45 uri v mestu Ormož v krožišču Kolodvorske ceste z Ljutomersko cesto v bližini avtobusne postaje Ormož. Na označenem prehodu za pešce je neznani voznik, starejših let s kapo na glavi, z neznanim osebnim avtomobilom trčil v pešca, ki
je pravilno prečkal vozišče. Po trčenju v pešca je neznani voznik s kraja prometne nesreče odpeljal, ne da bi podal svoje podatke ali poklical policijo.

Zaradi razjasnitev okoliščin policisti vse morebitne očividce prometne nesreče naprošamo, da se oglasijo na Policijski postaji Ormož ali pokličejo na štev. 113. Prav tako pozivamo povzročitelja prometne nesreče, da se oglasi na Policijski postaji Ormož, da se razjasnijo okoliščine prometne nesreče.

Sicer pa so policisti Policijske postaje Ormož ob opravljanju rednih nalog v času od 7. ure dne 27. 10. 2017, do 7. ure dne 30. 10. 2017 obravnavali še naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 27. 10. 2017

Ob 18.10 smo v Trgovišču obravnavali tatvino denarja iz stanovanjske hiše. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen zaključek.

Ob 18.20 smo voznici osebnega avtomobila odvzeli registrske tablice, saj je vozila vozilo, katero ni bilo registrirano.

Ob 21.30 smo posredovali v kraju Mihalovci, kjer bi naj prišlo do pretepa, vendar smo ugotovili, da je klicala oseba, katera ima psihične težave in naznanila pretep, do katerega ni prišlo.

SOBOTA 28. 10. 2017

Ob 11.20 smo v Vičancih obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda kraja PN.

Ob 22.27 smo v Obrežu obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda kraja PN.

NEDELJA 29. 10. 2017

Ob 17:25 smo bili obveščeni, da je nad LC v Lešniškem vrhu poškodovan telefonski vodnik/kabel. Obveščen RCO Ptuj, da na kraj pošlje pristojnega vzdrževalca. Na kraju so bili že tudi delavci Elektra Maribor iz Ormoža.

Ob 17:29 smo na RC I/230 v Pavlovcih obravnavali PN I. kategorije – dogodek. Voznik je trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda kraja PN.

Ob 19:00 smo posredovali v Psihiatrični bolnišnici Ormož, kjer je ena oseba kršila javni red in mir. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.

V ponedeljek zjutraj ob 4.00 smo posredovali v Vuzmetincih, kjer je voznik tovornega vozila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda kraja PN.

Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 30. 10. 2017:
– ob rednem delu bodo policisti izvajali nadzor cestnega prometa, s poudarkom na meritvah hitrosti z LMH in ugotavljanjem prisotnosti alkohola med vožnjo v CP.