SREDA 21. 8. 2013

Ob 07.15 uri so ormoški policisti bili obveščeni o namerni poškodbi cipres na območju Sv. Tomaža. Patrulja je zadevo zaključila z uradnim zaznamkom. Oškodovanec pa je bil seznanjen , da v kolikor smatra, da je prišlo do poškodb zaradi škropljenja, naj rastline pošlje v analizo na kmetijski zavod in v primeru pozitivnega ogovora na PP poda predlog za pregon kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari.

Ob 14. 10 uri so na PP sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja s področja delovne zakonodaje.

V ČETRTEK, 22. 8. 2013 ob 06. 35 uri so bili obveščeni o tatvini akumulatorjev na delovišču v Pušencih. Za neznanimi storilci zbiramo obvestila.

ČETRTEK 22. 08. 2013:

Ob 20.45 uri so v naselju Lešnica obravnavali prometno nesrečo I. kategorije do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti vožnje voznika os. avtomobila, kateri je zaradi tega zapeljal s ceste in trčil v prometni znak. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Napoved aktivnosti za prihajajoči vikend:

Še vedno potekajo aktivnosti v zvezi evropsko usklajenega nadzora hitrosti »Speed«, do 25. 8. 2013 ,zaradi česar bomo intenzivneje izvajali naloge v zvezi spoštovanja omejitev hitrosti, ter izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti.
V nedeljo v popoldanskem času se bo izvajal poostren nadzor prometa po problematiki »alkohola in hitrosti«.

PRIPRAVILI:
Jožef Magdič, policist I
Kristijan Dogša, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, viršji policijski inšpektor II