Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7:00 ure dne 3. 1. 2013 do 7:00 ure dne 4. 1. 2013 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK, 3. 1. 2013
Ob 07:49 uri so na lokalni cesti izven naselja Lešnica opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije – dogodek. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 09:47 uri so na glavni cesti I. reda izven naselja Pušenci opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije – dogodek. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 15:30 uri so na glavni cesti I. reda, v naselju Mihovci pri Vel Nedelji opravili ogled kraja prometne nesreče II. kategorije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v voznico osebnega avtomobila pred seboj, katera je zadobila lahke telesne poškodbe in bila z reševalnim vozilom odpeljana v splošno bolnišnico Ptuj. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil ZPrCP.

Ob 18.23 so v Mihovcih pri Veliki Nedelji obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Ob 18.24 so v naselju Ormož obravnavali poškodbo vozila na parkirnem prostoru. Zadeva zaključena z uradni zaznamkom.

Ob 20.30 so v Mihovcih pri Veliki Nedelji imeli postopek z voznikom osebnega avtomobila, kateremu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in bo poslano skupaj z obdolžilnim predlogom na pristojno sodišče v Ormožu, saj je voznik odklonil preizkus alkoholiziranosti.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor II