Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7.00 ure dne
27. 12. 2018, do 7.00 ure, dne 28. 12. 2018, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 27. 12. 2018:
Ob 08.00 smo bili obveščeni o najdenem mopedu na območju naselja Pušenci. Na kraju je bil ugotovljen lastnik mopeda, kateri je bil obveščen o tem kje se nahaja in ga je prevzel.

Ob 10.05 uri opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije na parkirnem prostoru pred trgovino TUŠ. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega vozila zaradi neupoštevanja pravil prednosti trčil v voznico osebnega avtomobila. Na kraju je bil povzročitelju izdan plačilni nalog.

Ob 11.15 uri smo pred osnovno šolo Središče ob Dravi obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, kjer je neznani voznik neznanega vozila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v tam parkirano osebno vozilo. Z zbiranjem obvestil v cilju izsleditve povzročitelja nadaljujemo.

Ob 14.50 uri smo v naselju Svetinje opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije, kjer je neznani voznik neznanega vozila trčil v drog javne razsvetljave, ter s kraja odpeljal neznano kam. Z zbiranjem obvestil v cilju izsleditve povzročitelja nadaljujemo.

Ob 17.30 uri smo opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije v naselju Krčevina, kjer je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 19.20 uri smo opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije v naselju Šalovci, kjer je med vožnjo na šipo osebnega avtomobila padla suha veja in poškodovala vozilo. Opravljen je bil ogled kraja prometne nesreče.


Napoved aktivnosti za petek dne 28. 12. 2018 in preko vikenda:
– Opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti, s poudarkom na hujših kršitvah (prekoračitve hitrosti v naselju in vožnji pod vplivom alkohola) ter vožnji z zimsko opremo.

PRIPRAVILA:
Aleš Kokalj, višji policist I
in Edvard Cvetko, komandir