PONEDELJEK 13. 6. 2022

Ob 17.12 uri smo obravnavali dejanje, kjer so se tri osebe sprle in pri tem drug drugo poškodovale. V tej zvezi smo evidentirali tri kazniva dejanja povzročitve Lahke telesne poškodbe.

Ob 20.05 uri smo obravnavali spor zaradi posesti, kjer smo osebe napotili na civilno pravdo.

TOREK 14. 6. 2022
Ob 13.30 smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije izven naselja Libanja, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča ter se prevrnila na streho. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Ob 18.00 smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije izven naselja Gomila pri Kogu, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi neupoštevanja pravil o prednosti trčila v voznika osebnega avtomobila. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Ob 23.59 smo bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo živali. Pred kolesarja je na cesto pritekel pes, v katerega je kolesar trčil in padel. Kolesarju je bil izdan plačilni nalog, saj je vozil kolo pod vplivom alkohola, prav tako pa bo izdan plačilni nalog lastniku psa, saj se je na cesti nahajal brez nadzorstva.

Napoved aktivnosti za sredo dne 15. 6. 2022:

– v kolikor bi opazili sumljive osebe, za katere je sumiti, da so lahko neupravičeno vstopile v R Slovenijo, naprošamo, da o tem obveščajo policijo na telefonski številki 02 741 08 50 ali 113.
– opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola, mobitel, idr.).

Pripra